Min bullet journal

Min bullet journal

Nytt år, ny månad, ny vecka. Perfekt start för en Bullet Journal. Första gången jag såg en bujo var på Carolines blogg i september (KLICK). Jag beställde genast men material till en. Hon har dessutom en hel kategori på bloggen för hennes Bullet Journal, jag tycker verkligen ni ska kolla in den! (Förstås efter att ni läst mitt inlägg *blink emoji*.)

Uusi vuosi, uusi kuukausi, uusi viikko. Erinomainen tilaisuus aloittaa Bullet Journalin. Ensinmäisen kerran kun kuulin bujosta oli Carolinen blogissa (LINKKI ) syyskuussa. Tilasin heti kotiin kaikki mitä tarvitsin tätä varten.

Här ser ni tre upplag jag använder mig mycket av. En viktkurva, inte för att jag bantar och försöker gå ner i vikt utan mera bara för att hålla koll. Mina Youtube följare och mina unika besökare per månad. Jag tycker om att hålla koll och därför har jag valt att skriva upp detta en gång i månaden för att se hur det går.

Tässä näätte kolme sivua jota kytän paljon. Paino käyrä, ei siksi että laihdutan. Mutta tykkään seurata ja pitää asiat hallinnassa. Minulla on myös Youtube seuraajilleni ja blogi lukijoilleni omat sivut.

En års uppsikt, varje månad och dag. Här skriver jag också upp planer som kommer långt å förhand, så när jag börjar på en ny månad kan kolla tillbaka här och se om jag redan ha några planer.

Vuosiylikatsaus, vuoden kaikki kuukaudet ja päivät. Tänne kirjoitan joss tulee suunnitelmia pitkään eutkäteen. Sitten kun aloitan uuden kukauden niin voin katsoa takaisin ja nähdä joss minulla jo on suunnitelmia tai synttäreitä mitä ei saa unohtaa.

Varje månad börjar jag såhär. Hela månaden uppritad, en habit tracker, en tabell dit jag skriver hur mycket och på vad jag lagt pengar och en månadens utmaning.

Näin aloitan uuden kuukauden. Piirrän kalenterin, habit tracker, taulukko mihin kirjoitan kaikki käytettyt rahat, kuinka paljn ja mihin. Viimeeksi vielä kuukauden haasteen.

Mål för månaden och sömnlogg finns alltid med/ Kuukauden tavoitteet ja loki mihin kirjoitan kaikki nukutut tunnit.

Veckorna ser ut såhär. Hit skriver jag allt, t.ex. vad jag ska göra, vilka räkningar som ska betalas och när Jerry jobbar.

Viikot näyttävät tältä. Tänne kirjoitan kaikki, esim. mitä pitää tehdä, mitkä laskut pitää maksaa ja koska jerry om töissä.

De va min bullet journal. Har ni frågor så ställ dem! / Se oli minun bullet journal. Onko kysymyksiä? Kysy!

4 reaktioner till “Min bullet journal

  1. Så snyggt! 😊 jag hade inte först tänkt ha några trackers i min alls, men sen så kom det nog några med ändå. 😉

  2. Jag älskar också att planera och göra listor på allt! Testa göra en egen bullet jurnal, kolla på youtube för inspiration 😃 Det är verkligen roligt och så känns det ju bra att ha ”livet under kontroll” 😃 😉

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *