Min midsommar

Min midsommar

Midsommarafton började med att jag och Jerry åkte iväg till villan med mamma och Jesse. Mommo och Moffa var också vid villan. Vi tog med oss Klaara som busade ända tills hon somnade och vi fick nästa bära hem henne. Till lunch grillade vi och åt nypotatis, det bjöds även på fisk. Den traditionella midsommarmaten ni vet. Efter lunchen gick vi i bastu och sedan hoppade vi i och simmade! Det var nästan 17 gradet i vattnet, inte jätte varmt men jag hade bestämt mig för att simma och då skulle jag också simma.

På kvällen cyklade Cajsa-Stina, Jonathan, Christian och Robin till oss. Det blev ingen super fest eftersom så många av oss hade jobb på lördag. Men Mysigt med sällskap.

Meera maaat!

Klockan halv tre låg jag och Cajsa-Stina och sov på soffan/fåtöljen medan pojkarna satt ute och hade en djup diskussion om något. Lite där efter slutade kvällen, de cyklade hem och jag och jerry somnade nästan med det samma.

Igår hände det inget speciellt, eller jag orkade inte göra något. Så trött som jag ännu var efter fredagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *