Min tatuerings story

Min tatuerings story

Min tatuering

Jag har alltid viljat ha en tatuering. Jag minns då jag var 16/17 åroch jag fick lov av mamma att laga en, men jag fegade ur. Då man skall tatuera sig får man hra väldigt mycket. Vissa säger yolo och att man inte behöver tänka så mycket, att bara göra det! Att man kommer vänja sig med att den sitter på huden, den kommer bli en av sig själv och man inte ångrar sig. Andra säger att man måste tänka genom beslutet noga, för den kommer endå att sitta för alltid på huden, tänk om man inte blir nöjd och ångrar sig. Vad ska man göra då? Detta fick mig att tvivla.

Jag valde som första tatuering en ganska säker text. En text som kan hjälpa mig någon gång, en text som alldrig blir gammal.

Det enda jag kan säga om besöket vid studion var att det var otroligt nervöst, det tog mindre än en timme och det tog inte alls sjukt.

​Denhär har nu suttit på min hud sedan sista juni och jag har inte ångrat mig en enda gång. Väntar bara på att beställa en ny tid för nästa!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *