Morgonlistan

Morgonlistan

När går du upp? Jag går aldrig upp en speciell tid, har inte gjort det på jätte länge eftersom jag haft skiftesjobb och mina jobbskit har varierat från tidig morgon till sen natt. Men på senaste tiden har jag vaknat av mig själv mellan sju och tio på morgonen.

Vad är det första du gör varje morgon? Vänder mig om och fösöker somna om eller kollar telefon.

Hur lång tid spenderar du i badrummet varje morgon? Jag är sämst. Jag sminkar mig inte och duschar aldrig på morgonen heller, så för mig tar det max 10 minuter inne i badrummer varje morgon.

Är frukost viktig? Ja, men jah behöver lite tid från att jag vaknat och stigit upp till att jag kan äta. Börjar annars må illa.

Vad äter du till frukost? För tilfället blir det bröd, fil eller gröt. Förr åt jag mycket smoothies eller chiapudding.

Är du morgontrött? Ja. Ett tips till er som inte könner mig så bra, prata inte med mig på morgonen innan jag har sakt något till er. Klarar inte av ljud eller någon som pratar på morgonen.

Vad har du för alarm? Vi har en philips wake up klocka som alltid väcker klockan sju. Sen om jag måste stiga upp till en viss tid har jag på ca. 15 alarm med 2-7 minuters mellanrum och snooze på det.

Hur ser en perfekt morgon ut? Vaknar av mig själv och känner mig pigg, det är tyst och solen lyser ute. Jag sätter mig vid datorn en stund medan jag kokar kaffet. När jag ätit frukost och druckit kaffet hinner jag fixa mig lite utan stress och sedan dra iväg för att uträtta ärenden.

Vad är det bästa med morgonen? Att jag överlevt natten? HAHA. Jag är verkligen ingen morgonmäniska. Finns det något bra med den?

Hur går du helt klädd på morgonen? Morgonrock av något slag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *