När man lämnar allt till lite senare

När man lämnar allt till lite senare

Vecka 43 har dragit i gång och jag har mycket att göra. Idag har jag skickat in alla papper om resestöd till FPA, diskat och tvättat. Snart ska jag in till stan för att köpa nytt amningste och gå på loppis med Emma. Jag borde också laga mat, städa sovrummet, dammsuga, vika kläder och gå ut och gå.

Vi får se hur det går… Jag är ju den personen som lämnar allt till senare, helst till sista minuten och gör sedan allting under stress. Det spelar ingen roll hur mycket tid jag har för det lämnar alltid, och idag är en sådan dag när jag borde göra allting som jag inte gjort och bara lämnat.

Nu ska jag fortsätta städa! Men först måste jag gå och se så att Neo andas där ute i vagnen, han har varit så otroligt tyst en längre stund nu.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *