När man väntat två veckor på svar och man får hem dem

När man väntat två veckor på svar och man får hem dem

Idag morse hade ett brev från sjukhuset kommit in genom brevinkastet. Brevet som jag väntat på i två veckor. I brevet jag kanske skulle få reda på varför jag har nässelutslag eller varför jag har så sjuk mage hela tiden.

För två veckor sedan var jag på blodprov för att få reda på om jag reagerar mot något speciellt. Vi tog prover mot pollen och mat bland annat. Jag har länge antagit att jag är allergisk mot mjölk, ibland har jag också trott att jag har någon slags gluten allergi,

Men när jag öppnade brevet idag, har inget visat något. Det som endast har visat possitivt är Timotej. Och jo, det visade också att jag kan ha antydan till atopisk hud, vilket jag aldrig har haft problem med.

Jahapp, då får vi vänta lite och fundera om.

Hade en kännsla att jag tagit bild på denna växt en gång i tiden och jovisst hittade jag en en tild på Timotej i mappen 2010.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *