När tröttheten slår på

När tröttheten slår på

Söndag 26 november. Jag är trött. Idag vaknade vi kl 07 av att inte Neo hade väckt oss ännu, när han sedan vaknade fick han mat på tuttflaska och Jerry åkte till jobbet. Jag och Neo somnade om och vaknade halv tolv. Jag har frågat Jerry säkert 22 gånger hur han jobbar imorgon för jag minns inte vad han svarar.

Nästan hela dagen har jag legat i sängen, trött och med sjuk mage och rygg pga mensvärk. Det ända jag orkat göra idag är att klippa en Youtube video som kommer upp i morgon och nu på kvällen hämta lite fisk från mamma som moffa fiskat. Jag är så trött så jag minns heller inte vad vi pratade hos mamma.

Ännu tröttare blir jag när jag kollar på nästa vecka i min kalender.

  • Måndag – Mamma barn träff vid rådgivningen i Smedsby. Jag vill inte åka, jag vill inte prata om mina graviditets och förlossnings upplevelserr. Jag känner att de har varit tillräckligt jobbiga för mig redan och jag skulle gärna glömma bort en del
  • Tisdag – Neo har fysioterapeut, igen.
  • Onsdag – Sitter vi i bilen halva dagen för vi kör ner till Helsingfors
  • Torsdag – Dagen kommer spenderas där på barnkliniken hela dagen
  • Fredag – Vi kör hem halva dagen, förhoppningsvis via Ikea!
  • Helgen – Tänker inte planera in något alls. Det ända som ska planeras in då är hemma mys. För mig själv, Neo och Jerry.

Jag inser nu att det säkert låter som att jag är trött pga Neo när man ser nå min kommande vecka. Men vet ni, jag är mera än gärna trött får att han ska må bra. Men jag tror jag håller på landar efter min graviditet nu, för som jag sa var den inte alls lätt. Men vi kan prata mera om den sedan!

Nu ska jag äta kvällsmål och lägga mig i sängen för att gå och sova. Kram.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *