”new year, new me” Nyårslöften eller bara mål ?

”new year, new me” Nyårslöften eller bara mål ?

Gott nytt år!

Hur mår ni? Jag mår bra, fast det kanske ser ut på bloggen som om jag försvunit från jordens yta. Det nya året har börjat superbra för mig i allafall, hoppas det gjorde det för er också. När klockan slog midnatt på nyårsafton tänkte jag att jag inte skulle ha någo nyårslöften i år. För de är endå samma varje år och sedan glömmer man bort dem och kommer på dem nästa nyår igen.

När jag idag kom hemfrån jobbet satt jag mig i badet och kollade lite youtube där det var någon som pratade om nyårslöften. Så jag började fundera, varför ha så stort som ett löfte, jo det kan hända att man klarar det men det kan också hända att man inte klarar det. Så varför bara inte ha mål för det nya året?

Så nu detta år kommer jag bara ha mål. Jag kommer skriva upp mål för endast en månad framåt, eftersom det är så jag kommer minnas det bättre och det är så jag snabbare kommer förstå om jag lägger upp alldelse för stora mål åt mig själv.

Några av målen för januari månad är

– Bli bättre på att sopsortera

– Inte slösa på onödigheter, som tex. dendär någa euros kaffen på caffét 400 meter från lägenheten

-Lära mig att äta 5 gånger/dag och göra det till en vana.

Vi får se hur det går, jag är taggad.

Bilderna i inlägget är från 2012 och 2014, eftersom jag inte har något att dela med mig av från i år.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *