Ny dator och vloggvecka / Uusi tietokone

Ny dator och vloggvecka / Uusi tietokone

(Suomeksi ↓)

Äntligen har jag en dator med tangentbordet fungerar ordentligt på. Så nu kanske bloggmotivationen växer lite också, för som ni märkt har bloggen varit lite på is den senaste tiden. Två av mina punkter på min Bucket List 2018 (KLICK) var göra 2018 till mitt blogg år och köpa en ny dator. Så detta passar nu perfekt, för datorn är ju det största hjälpmedlet jag har för att driva min blogg och en ny fungerande dator ger otroligt med motivation.

Dessutom finns det nu två nya videor på min Youtubekanal! Jag tänkte köra en liten vlogg-vecka fast jag inte sagt eller skrivit det någonstans. Ute finns redan en life update och en vardagsvlogg. Imorgon kommer en renoveringsvlogg och på tisdag kommer en 10 random fakta/ färgar håret. Sen kommer det nog komma vanliga vloggar och jag inte hittar på något annat kul. Har ni förslag eller önskemål på vloggar?

Vihdoinkin uusi tietokone. Koneeni näppäimistö ei ole toiminut kunnolla yli vouteen… mutta nytt! Kaksi uudenvuoden lupauksistani oli tehdä 2018 blogivuodeksini ja ostaa uusi tietokone. Tämähän sopii hyvin. Uusi täysin toimiva tietokone motivoi minua kirjoittamaan blogia, ja sehän on tärkein apuaine pitämään blogiani pystyssä.

2 reaktioner till “Ny dator och vloggvecka / Uusi tietokone

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *