Ny telefon – Selfiedags

Ny telefon – Selfiedags

Min telefonkamera har länge varit sönder, både fram och bak… Kameran framme fick en spricka rakt över och bakkameran fastnade fokusen på så att jag endast kunde fota extrema närbilder. Men äntligen har jag köpt en ny telefon!

Igår tänkte jag att jag äntligen skulle uppdatera min instagram med en hederlig selfie för en gångs skull. Men jag vet inte om det är telefonkameran eller jag, men jag kände knappt igen mig själv på bilderna jag tog.

Kanske beror det på att jag helt enkelt inte kunnat fota selfies på ett halvår. Eller för att jag varit rätt uppsvälld också i ansiktet den senaste tiden… Dessutom håller färgen på att blekna ur mitt hår och min frisyr inte länge är en frisyr utan bara långt och oklippt.

Det är så mycket som ändras när man är gravid, inte bara magen som växer.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *