Nya glasögon?

Nya glasögon?

Jag fick glasögon i högstadiet, jag är inte säker men jag tror jag ville ha glasögon plus att jag hade mycket huvudvärk. Jag minns helt ärligt inte hur det gick till. Sen dess har jag varit periodare. Jag har haft perioder jag använt glasögon nästan 24/7 och perioder jag hatat dem och gömt dem i en låda någonstans. Idag sökte jag fram dem igen. De låg dammiga i en liten korg i byrån som står mitt i renoveringskaoset, i den korgen har de nu legat i kanske två år snart.

De var meningen att jag skulle skaffa nya glasögon för något år sedan, mina glasögon hade redan nått år på nacken och jag kände att min syn blivit ännu sämre. Det är säkert tre fyra år sen, men jag gick till optiker för att kolla synen och fick svaret att min syn blivit bättre. ööh nej?? tänkte jag bara och lämnade nya bågarna i butiken. Efter ett tag lämnade mina brills i den där korgen för jag kände att jag inte behöver dem mera.

Men nu ser jag inte att läsa på tv om jag inte står en meter ifrån och då har vi ändå 49 tum så den är inte precis liten. Dessutom ser jag inget när jag kör bil heller. Aja kanske jag nu skulle gå och kolla upp synen och äntligen skaffa nya bågar. Känner liksom att dessa inte passar mig mera?? De känns för stora och fyrkantiga? Har mitt ansikte ändrats så mycket? Eller är det min stil och hår som ändrats och därför ser de konstiga ut på?

Glasögon är bara så tråkigt och dyrt.  Men det är nog värt det, för med glasögonen på känns det som att jag ser allt i 4K istället för en skruttig tv från 90talet. Jag kan ha som mål att skaffa nya innan sommaren är över!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *