Nytt i sminkväskan och fina naglar.

Nytt i sminkväskan och fina naglar.

Det kan inte bara vara för mig som allt smink tar slut samtidigt, eller? Här om dagen skulle jag och köpa ny bronzer och nagellack. Men jag kom hem med lite mera än så.

Bronzern tog jag bara första bästa, och den var väll helt okej. Första intrycket var att den kändes lite för orange… men vi får se.

Denna L’Oreal brow pomaden har jag sett några gånger i butiken och kände nästan direkt att jag ville testa den. Jag har sett många olika varianter av sådana ögonbryns produkter men inte velat spendera massor av pengar på dem då jag inte vetat om jag kommer gilla dem eller inte. Och inte har jag beställt hem någon heller. Men denna verkade helt bra.

Nagellacket jag plockade med mig var ett Mavala i färgen Vibrant Pearl. En rätt så basic ljus färg. Fin till vardag och fest. Tror jag kommer använda den mycket i höst.

Jag anvävder ofta MaxFactors produkter, men nu plockade jag med mig dessa från Maybelline. Jag har hört bra om dem från många olika håll. Men konstaterade att fondationen lade sig konstigt ovanpå huden. Concealern var rätt så mörk, fast den såg bra uti butiken. Dessa kommer jag ändå ge en eller några chanser till, för jag vill gilla dem!

Jag tror nog att produkterna är bra, men att jag behöver använda dem några gånger för att vänja mig. Jag är så dålig på att testa nya grejer när jag hittat något jag känner mig nöjd med.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *