Oväntat besök på bakgården.

Oväntat besök på bakgården.

I morse när jag vaknade och gick till köket såg jag plötsligt en igelkott på bakgården. Där bökade den i gräset bara en meter från terrassen.

Ikväll kom den tillbaka. Den gick och kollade igenom hela gräsmattan, antagligen efter mat. Nu när det inte har regnat på en månad är det ju otroligt torrt så det finns varken mycket mat eller vatten åt djuren. Men jag såg att den var kompis med grannkatten så jag hoppas den får lite mus rester.

Vi satt ett bra tag och kollade i fönstret med Neo, han älskar djur så han tyckte nog det var rätt så roligt att knacka på fönstret åt den. Jag var nog mest intresserad av att veta var den bor, men sen försvann den bakom husknuten och gick över cykelvägen till en annan gård.

Iallafall gick jag ut med en skål vatten åt den. Det vet jag att många gör och rekommenderar att man ska göra nu, bara lite vatten så att de inte torkar ut.

4 reaktioner till “Oväntat besök på bakgården.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *