Paket från Cyberphoto

Paket från Cyberphoto

På söndag kväll tog jag och gjorde en beställning hos Cyberphoto. Eftersom jag sökt fram min systemkamera igen så kännde jag att jag ville ha lite nytt till den. Uppdatera lite saker som gått snder eller tappats bort. Idag fick jag hämta ut paketet.

Det första som låg i paketet var ett nytt stativ

Sedan hittade jag en ljudinspelare, eftersom min mic på kameran är otroligt dålig och man inte kan ha en extern. Så tänkte jag att det lönar sig i allafall att prova med denna. Till den kom det med minnesort, två stativ, en laddare osv. Sen fick jag också med ett par hörlurar!

Beställde också hem ett minneskort till kameran.

Jag har några gånger innan beställt från hemsidan och harvarenda gång varit riktigt nöjd! Ett pluss i kanten får de för att de alltid lägger med lite choklad för att pigga upp dagen lite extra.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *