prestationsångest

prestationsångest

Hej på er, ni som fortfarande kikar in hör trots att det ändå bara ekar tomt på bloggen. Sanningen är att jag har försökt både blogga och vlogga utan framgång, jag har alltid börjat och sedan bara raderat allt och stängt datorn. Varför det blivit så är nog för att jag haft rätt så mycket ångest, prestationsångest rättare sagt. Inte bara med bloggen utan allmänt. Jag har nästan inte läst några bloggar alls, valt att inte kolla på finlandssvenska och mindre YouTubers videor, just för att det känns alldeles för ”nära” och jag känner att det nog skulle trigga min ångest mera. Det har varit så pass att jag fått ångest av att de Jerry städa här hemma, fast jag vet att någon måste ju göra det och jag saknat både motivation och ork.

Så de senaste månaderna har jag bara varit. Sett hur Neo utvecklas och lär sig nytt varje dag, varit hemma med Jerry när han hade semester, vi har börjat renovera sovrummet och varit ut till villan flera gånger. Jag har varit extremt trött.

Idag har jag tagit tag i massor vilket känns bra, jag har ringt hvc, försäkringsbolag och bilverkstad. Nu ska jag snabbt skicka iväg ett mail till Aftis om i höst och angående om ett eventuellt jobb.

Vi hörs imorgon igen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *