Rädd för att sova ensam

Rädd för att sova ensam

Dethär med #nouw30daychallenge var faktiskt mycket svårare än jag trodde. Här sitter jag igen mitt i natten och bloggar, men ni får ju läsa det sen på morgonen.

Neo sover, Jerry är på jobb och jag sitter och kollar youtube. Jag borde gå och sova, men om jag ska vara riktigt ärlig är jag lite rädd. För det första är jag alltid rädd att nån ska komma hit, för det andra är jag inte van att sova ensam utan Jerry och för det tredje är jag alltid lite orolig att jag inte ska vakna när Neo vaknar.

Men okej. Dörrarna är låsta och gardinerna fördragna – Ingen kommer hit.
Jag har sovit utan Jerry förr så det borde nog gå iallafall – Friends på Netflix finns där för mig (jag somnar alltid till Friends, tar typ 2 minuter tills jag somnar, haha)
Jag vaknar när Neo gråter, det har jag gjort förr och det gör jag nog nu också.

Jag meddelar er imorgon om jag fick sovt eller om jag kollade friends hela natten med oinbjudna gäster för att vara säker på att höra när Neo vaknar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *