Små saker som gör vardagen bättre

Små saker som gör vardagen bättre

Igår var en bra dag, ni vet en sådan dag då det inte egentligen hänt något speciellt men det ändå bara känns bra? Egentligen kände jag bara ångest igår morse redan innan jag vaknade, så jag sov lite för länge. Jag fick nämligen ett samtal från HVC för några dagar sedan att svaret från sockerbelastningen hade kommit och det fanns ”ett avvikande resultat”. För det första visade det sig att detta avvikande resultat var att mitt blodsocker varit 0,1 för högt så verkligen inte så farligt som jag hade förväntat mig. Sen tog också läkaren mig på allvar när jag pratade om mitt mående, tack och lov! Så fastän jag fick hem en blodsockermätare och remiss till ”psykteamet” kändes det jätte bra när jag gick därifrån.

Efter rådgivnings och läkarbesöket styrde jag in mot stan för att träffa Ellinoora, förr träffades vi så gott som varje dag på jobbet men nu jobbar vi inte på samma ställe mera så en catch up över en lunch var väldigt behövlig!

Sist men inte minst så såg jag att min senaste vlogg fått bra respons, så nu känner jag mig väldigt taggad på att fortsätta.

Neo har också börjat gå på riktigt nu! Han har länge stigit upp och stå utan stöd och runt sin 11 månaders dag tog han sina första 1-2 steg och där lämnade det ganska länge. Hans rekord var 6-7 steg ett bra tag och han vågade inte riktigt gå eller försöka gå längre än så. Men här om dagen bestämde han sig för att börja gå och igår sprang han nästan! (!!!)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *