Spontan renovering

Spontan renovering

Idag när jag ringde åt Jerry och sa att jag kommer hem från gymmet fick jag till svar ”De e lite kaos i vardagsrummet. Jag fick lite tråkigt och testa möblera om lite” När jag kom hem ställde vi tillslut allting tillbaka till sin vanliga plats. Och istället började vi tömma det mindre sovrummet som vi haft som ”datarum”. Det mindre sovrummet ska bli Neos rum så småningom och eftersom han sover i egen säng och alltid gjort det känner vi att vi kan börja fixa upp rummet och flytta honom dit snart.

Så vi började tömma. Imorgon ska vi börja riva tapet och nästa vecka ska vi spackla, tapetsera, måla och inreda lite! Jag skulle bara testa hur lätt det gick att dra bort tapeten och det visade sig gå jätte lätt. Nästan så att tapeten skulle gå att återanvända! Haha. Imorgon fortsätter vi.

Såhär ser det ut, just nu. Vi har som mål att få färdigt lägenheten som vi vill ha den till hösten. Stora sovrummet ska tapetseras om, kanske hallen också. I vardagsrummet ska det målas, möbler ska bytas ut och badrummet ska fixas. Så taggad!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *