Tillbaka på jobbet efter ett helt år!

Tillbaka på jobbet efter ett helt år!

Nu har jag börjat jobba igen, denna gången i Stenhaga och inte inne i stan. De känns bra, både trevliga kunder och kollegor. Jag hade mitt första skift på lördagen och helgen har varit tuff, ingen vila alls eftersom vi jobbade om varandra så mycket med Jerry. Han började sina nattskift på fredagen vilket betyder att han kom hem på lördagen halv tio och jag startade mot jobbet elva, när jag sedan kom hem halv sex så startade han kvart över sju mot jobbet. Lördag var jag som tur hemma men på måndag kom Jerry från jobbet halv nio på morgon och jag for till jobbet till elva för att komma hem sedan fem igen.

Så jag hoppas det inte blir många såna här dagar när vi hinner se varandra endast några timmar/dygn och aldrig hinner vila.

Annars så känns det bra att jobba igen, bortsett från att jag blir så otroligt sjuk i rygg, höfter och ben pga foglossning så när jag äntligen kommer hem slipper jag inte upp från soffan på flera timmar för det gör så ont och jag blir så stel. Men såhär var det sist också.

2 reaktioner till “Tillbaka på jobbet efter ett helt år!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *