Tog mig tiden att fylla i en lista

Tog mig tiden att fylla i en lista

1. Vad är ditt förhållande till tid?

Jag och tiden kommer inte överens så bra, antingen går tiden för snabbt eller så känns det om att det finns för mycket av den och att minuter känns som timmar. Tiden får mig ofta stressad men sen då jag känner att jag inte orkar med något så finns tiden där för mig så att jag kan göra det lite senare.

2.Vilken tid på dygnet gillar du bäst?

Morgonnatten, när man fastnat fast vid något man hållit på med och märker att klockan mitt i allt är halv fyra, jag har de bästa funderings stunderna också på morgonnatten (eller ja, det känns så då iallafall). Men jag är nog mest en kvällsmäniska.

3. Vilken är den bästa veckodagen?

Söndag. Eftersom då har helgen varit och man har haft massor med skojj, man får lämna veckan bakom sig och börja en helt ny vecka med nya möjligheter. Plus att jag är den som alltid ”börjar på måndag” om jag ska börja träna, spara pengar osv. så då kan jag tagga för det eller bara vara glad att det inte ännu är måndag.

4. När går tiden som snabbast?

Oftast går tiden som snabbast då jag sover, men sedan finns de nättarna som går så långsamt och man vaknar flera gånger för att se på klockan om man kan gå upp redan och klockan bara visar 3.00 och det känns som man sovit flera timmar sedan man senast kollade klockan då den var 2.20. Tiden går också snabbt famför datorn, speciellt youtube.

5. När går tiden som långsammast?

När man väntar på något. När man väntar på att slippa hem från jobbet, när man väntar på att det man beställt ska komma, när man väntar på ett telefonsamtal, när man kommit lite för tidigt till platsen där man bestämt träff med en vän.

6. Hur länge tar det för dig att sminka dig?

Det beror mycket på hur mycket tid jag har. Det kan ta 5 minuter och det kan ta 45 minutrer… genomsnittet ligger nog på 15-20 minuter.

7. Vilken tidsepok skulle du vilja leva i?

Vet inte vad ordet tidsepok betyder, men jag trivs bra i den tiden jag lever i nu.

8. Äter du snabbt eller långsamt?

Jag äter alldeles för snabbt. Tyvärr förstår jag inte varför man skall sitta och äta länge och långsamt och prata och fundera medan. Kan man inte äta först, tyst, och sedan dra sina livs funderingar ?

9. Vad gillar du mest att lägga ner tid på?

Att vara produktiv, allt från att laga mat till att blogga till att gymma. Det jag älska att lägga tid på nära och kära.

10. Vad gillar du minst att lägga ner tid på?

Äta och sova, det är gott och skönt men känns så otroligt ondigt att lägga tid på.

11. När vaknar och lägger du dig på vardagar?

Eftersom jag har ett skiftesjobb är det lite svårt att svara på frågan. I genomsnitt vaknar jag mellan 9-10 och går och lägger mig mellan 12-01

12. Vad skulle du gärna ha mer tid till?

Träna och röra på mig, tiden finns nog men då finns inte alltid orken.

13. Vad gjorde du för tre timmar sen?

Tre timmar sedan var klockan cirka fyra och då satt jag i bilen påväg hem från loppis och pratade i telefon medan Jerry körde.

14. Vad händer de kommande tre timmarna?

Nu först kommer jag blogga klart och dricka upp mitt kaffe. Sedan kommer jag att gå ut och gå med Janina, eller så far vi på spinning på gymmet. Jag kommer också att äta kvällsmat och gå igenom alla socialamedier.

15. Var ser du dig själv om 10 år?

Om 10 år är jag 30, nästan 31… alltså är jag vuxen. Jag hoppas jag har två eller flera barn och bor med min familj i ett hus utanför stan. Jag tror jag har skaffat någon annan utbildning och jag vill ha ett eget företag.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *