Uppdatering om min misslyckade botox fyllning i läpparna

Uppdatering om min misslyckade botox fyllning i läpparna

Mina svullna läppar har lagt sig, mitt leende har fortfarande en lite konstig S form, men inget som man märker om man inte kollar riktigt noga. Lika så högra sidan av ansiktet, inte en S form då utan lite svullet.

Klockan är elva på kvällen, det har varit en riktigt bra dag idag. Efter jobbet somnade jag. Direkt. När jag sedan blev väckt halv sju tog jag en dusch och fixade mig och hade några nervösa raseri utbrott på mina kläder och mig själv och gick iväg till amarillo på mat.

Det är sällan bara jag och Jerry far ut ensam, men idag gjorde vi det efter att ha planerat det i en vecka, Vi åt på mat och jag vågade till och med beställa annat än Chicken Pocket som jag gjort de senaste åren jag varit och ätit på Amarillo.Hehe.

Vi gick via DOM på en efteråt men nu är vi ändå hemma och jag har hällt upp ett vinglas, tänt på lite ljus, bytt bort mina allt för tajta byxor och lagt mig ner mig på soffan. Så skönt, och att i morgon väntar sovmorgon gör saken ännu bättre!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *