Vad som hände med bloggen / Mitä blogilleni oikein tapahtui

Vad som hände med bloggen / Mitä blogilleni oikein tapahtui

(Suomeksi ↓ )

Hej, jag är skyldig er en förklaring. Jag höll på med nouw’s 30 dagars challenge och sen slutade jag mitt i och det blev tyst här. Lite för länge. 20 dagar för att vara exakt.

Jag såg fram emot att uppdatera varje dag under en månadstid och jag jobbar som sagt bättre under lite press. Jag hade stora planer för de 30 dagarna. Få in en rutin att blogga varje dag, satsa på bilderna och innehållet.

Men, det blev för mycket. Vårat internet slutade fungera, vårat barn slutade sova och var väldigt oroligt och mitt ork tog slut. Sen blev vi sjuka och igår var vi till sjukhuset med Neo som fick hög feber och hosta, han mår bättre idag. Så härifrån kan det bara bli bättre!

//Hei, mitäs teille kuuluu? Minulla oli nouwn 30 päivää haaste kesken kun lopetin blogin päivittämisen. Siitä on jo 20 päivää kun viimeksi kirjoitin tänne postauksen. Minulla oli suuria suunnitelmia haasteelle :parempia kuvia, enemmän ja parempia postauksia.

Mutta samaa aikaan kun haaste niin tapahtui paljon muutakin… Meidän netti lakkasi toimimasta, meidäv vauva ei enään nukkunut hyvin ja oli erittäin levoton ja surullinen, ja meille tuli flunssa. Eilen käytiin Neon kanssa sairaalassa, kuume nousi ja kauhea yskä. Hän voi paremmin tänään, onneksi. Tästä voi vain mennä parempaan suuntaan!

2 reaktioner till “Vad som hände med bloggen / Mitä blogilleni oikein tapahtui

  1. Jag har väldigt stor respekt för som som klarar av att blogga varje dag, det är ju trots allt ett halvtidsjobb att sköta det. Så det är helt förståligt att du var tvungen att avbryta, familjen går ju alltid först 😊

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *