Vad vet jag om er läsare – Google Analytics

Vad vet jag om er läsare – Google Analytics

( Suomenkielinen teksit ↓ )

Vet ni, jag vet mycket mera om er läsare än ni tror. Eller, ni som själv har blogg eller använder Google Analytics vet exakt hur mycket jag vet. Idag tänkte jag alltså dela med mig lite av de som jag vet om er, mina kära små läsare!

Tiedän teistä paljon enemmän kuin luulette! Te jotka käytätte Google Analyticsiä niin tiedätte miten paljon tietoa saa. Tänään ajattelin nätyyää teille mitä teistä tiedän.

Jag vet till viken åldersgrupp ni hör och kön. Som ni ser är det flest kvinnor och åldersgruppen 18-24 som ligger högst uppe och tätt in på kommer åldersgruppen 25-34. Men jag har också en litern procent manliga läsare och faktiskt några lite äldre också vilket såklart är roligt.

Tietenkin ikäluokka, ja tiedän myös tidän sukupuolen. Kuten kuvista näkyy täällä käy eniten naisia ja enimmät teistä kuuluu ikäluokkaan 18-24 tai 25-34. Mutta täällä käy myös vähän miehiä ja vanhempia lukioita.

Något annat jag kan hålla koll på år vilket land och ort ni kommer från. Att de flesta kommer från Finland och Sverige är faktiskt inge nyhet. Sen kan jag faktiskt också se vilken mobiltelefon som används för att läsa min blogg.

Voin myös katsoa missä maassa ja kaupungissa olette kun luette blogiani. Että minulla on eniten lukioita Suomessa ja Ruotsissa ei ollut mikään yllätys. Näen myös mitä puhelinta käytätte lukeissa blogiani.

Sist men inte minst så ser jag hur ni hittat min blogg och vilken tid på dygnet det är mest trafik på min blogg! Torsdag visar sig vara en ganska bra blogg dag för mig iallafall!

Detta är en del av det som man får veta av sina läsare om man använder Google Analytics. Så ni som vill hålla koll, skaffa e det genast! Nu när man kan använda det på Nouw till och med (det kunde man inte när jag började blogga här).

Voin myös nähdä mistä olette löytäneet blogini ja koska päivällä käytte lukemassa. Kuten kuvasta näkyy torstai on ainakin minulla hyvä blogipäivä!

Tämä on vähän siitä mitä Google Analyticsin kautta saan tietää. Niin te jotka kirjoitatte blogia, ottakaa Analytics käyttöön.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *