Vårstädning och loppisbord

Vårstädning och loppisbord

Jag tror att de flesta vårstädar. Det kommer väll helt naturligt när dagarna blir ljusare och solen lyser in genom de smutsiga fönstren och dammet visar sig i solljuset. Våren är också den tiden på året när det är dags att förnya sig lite före sommaren. Man kommer på att man glömde det där med new year new me, och man måste mitt i allt hinna ut på promenader och till gymmet. Nya vårkläder måste inhandlas, och inredningen börjar kännas lite tråkig.

När Neo fick sitt rum flyttade vi ut skrivbordet till vardagsrummet och mitt i allt kändes det mycket mindre och stökigare. Så en dag tog jag ner tavlorna från väggen. På samma gång gjorde jag också en speed rensning i skåpen. Vi har så mycket onödiga inrednings prylar!(?!) Vi kan inte vara de ända som har 3st olika ljusstakar som aldrig används eller andra prylar som bara ligger och samlar damm i en låda. Lika som ens klädstil ändras också inredningsstilen

Idag började mitt loppisbord (nr 154 för er som är intresserade) på fyndlis i smedsby. Inredning, babykläder och lite annat smått och gått hittas där för en liten summa. Det mesta ligger mellan 1-4 euro och jag hoppas det går åt sig!

Vårstädar du?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *