Veckan som kommer och vardagslyx

Veckan som kommer och vardagslyx

Hej på er direkt från köksbordet. Både Neo och Sam somnade på soffan och jag tog tillfället i akt och lackade naglarna, gjorde en kopp te och kollade lite vloggar på youtube som jag missat. Vilken lyx! Att lacka naglarna är lite svårt med småbarn eftersom man aldrig vet när de är hungriga eller ska upp i famnen (speciellt med barn som ammar för där kan pappan inte riktigt hjälpa till). Och har inte nagellacket torkat det är det kört. Men nu fick jag äntligen tid för det.

Vi har en vecka fullproppad med saker att göra framför oss, bland annat ska jag idag in till stan med Sam och träffa min före detta arbetskompis, på fredag har jag tid till eftergranskningen och på söndag är det dop som gäller. Mellan allt det måste vi städa, försöka ta ett urinprov på Neo (och ni kan gissa hur roligt en trotsig 1,5 åring tycker att det är… (hoppas ni hör ironin), jag har bestämt mig för att baka allt till dopet själv men vi måste först bestämma vad…

Vi får se vad veckan blir till, jag har bestämt mig för att veckovlogga så ni får se det i videoformat nästa veka någon gång! Men nu ska jag slänga ihop en lunch och väcka Neo så att han inte sover hela dagen.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *