Veckans bloggslita

Veckans bloggslita

Jag lyssnar oftast på poddar när jag är ute och går, lagar mat eller städar. Blogglistan på sevendays handlar denna vecka om poddar, och jag älskar poddar, så såklart fyllde jag i den!

 • Jag tycker poddar är: Som ett bra radioprogram utan musik och massor med reklam. Alltså perfekt, eftersom jag hellre lyssnar på snacket på radion än musiken.
 • En podd som får mig på bra humör: Första som jag kom på är Frågar åt en kompis med Keyyo och Hampus. Eftersom den är lätt att lyssna på och rolig.
 • En podd alla borde lyssna till: Penntricket , de inlägg jag lyssnat på är jätte intressanta. Tyvärr har jag bara lyssnat några få avsnitt ännu och som jag förstått spelas de inte in mera.
 • Om jag hade en podd, skulle den hadla om: Allt. Ne jag vet inte… men o jag skulle ha en podd skulle jag ha den med Emma. Jag har flera gånger efter mina och Emmas kaffestunder tänkt att vi borde podda.
 • En dålig sak med poddar: Att många är endast 20 minuter långa, alltså alldeles för kort. Haha. Men nej de finns inget dåligt med poddar.
 • Denhär podden är inspirerade: Jag lyssnar inte på så många poddar, och kommer därför hålla utkik efter dessa listor för att hitta mera inspirerande poddar att lyssna på. För tillfället inspireras jag inte speciellt mycket av någon podd som jag lyssnar på, eftersom de flesta inte har någon speciell inriktning, utan är bara allmänt babbel, i och för sig gillar jag det. Jag svarar Therese & Zäta.
 • En podd som saknas: Inget speciellt som jag kommer på just nu. Jag tror det nog finns poddar i alla slag bara man söker. Men jag skulle gärna lyssna på mera finlandsvenska poddar,
 • Jag tror att poddarnas framtid är: Ljus, jag tror nästan att poddar och youtube kommer ta över bloggarna snart.
 • En person jag önskar hade en podd: Alla som tycker de har något viktigt att säga eller har ett ämne de tycker är intressant eller bara vill sitta och prata några gånger i månaden med någon eller varför inte själva.
 • ​Här är poddarna jag lyssnar mest till.

  Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *