Vi har köpt lägenhet!!

Vi har köpt lägenhet!!

Vi har köpt lägenhet.

Men varför har vi lagt mycket pengar på lägenheten vi hyr och bor i för tillfället? Jo. för det är den lägenheten vi har köpt!

När vi flyttade hit för 10 månader sedan meddelade hyresvärden ”Vill någon köpa den så är den till salu.” Men eftersom den inte varit ute på marknaden så är det såklart ingen som varit intresserad av att köpa den. Vi har haft i baktankarna över ett åt att vi ska köpa den till sommaren. Och nu är den våran.

För drygt två veckor sedan hade vi första mötet med banken, ni vet det där mötet där vi får veta om det ens är möjligt för oss att ta lån. Det där med att man måste spara ihop 10% själv innan man tar bolån har de flesta hört. Sen borde man ha fast jobb och Jerry hade bara kontrakt på visstid och mitt yrke och utbildning är kanske inte något att skryta med.

Men som ni antagligen förstår fick vi lån fastän vi inte hade 10% ihop sparat och Jerry inte hade ett tillsvidare kontrakt. Igår på förmiddagen skrev vi på och den blev våran. Med det sagt så kom alltid ihåg att det löns att försöka och inte lyssna allt för noga på det man hör.

House touren är 7 månader gammal så det ser inte riktigt likadant ut mera. En ny housetour kommer när vi renoverat klart!

4 reaktioner till “Vi har köpt lägenhet!!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *