Vi har nu nått bloggens slut.

Vi har nu nått bloggens slut.

Den 26 juni 2019 är det exakt tio år sedan jag öppnade min första blogg. Nu efter tio års pendlande fram och tillbaka mellan olika bloggar har jag tagit beslutet att sluta. Denna gång blir det ingen paus, utan min bloggstory tar slut här. Tyvärr. Jag känner mig ledsen men ändå lättad. Jag känner mig lättad för att jag slipper tänka på bloggen nu, att jag borde uppdatera fast tiden kanske egentligen inte finns. Jag känner mig ledsen eftersom bloggen har varit en så stor del av mitt liv, jag har bloggat sedan jag var 13 år och i år fyller jag 24.

Min domän kommer stängas ner och jag har sagt upp mitt webbhotell. Alltså kommer denna blogg snart inte hittas på jennivillanen.fi mera. Men jag kommer exportera bort alla inlägg till en annan blogg, till min första blogg jag någonsin hade på blogg.se. Den är lösenordsskyddad så den slipper ingen annan in på än jag.

Så det jag egentligen vill säga är tack åt alla som läst och kommenterat.

Vill ni fortsätta följa mig finns jag på instagram @jennivillanen och på Youtube : Jenni Villanen. På min youtube kanal kommer det upp ny video varje tisdag.

Bjuder på en av de första selfierna (eller egobilderna som det då så fint kallades) som jag någonsin publicerade på min blogg.
Ha de bra, vi hörs på instagarm och youtube. <3

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *