Vill ni ha vloggar?

Vill ni ha vloggar?

Hej och Go’ Kväll!

 Nu i kväll har jag suttit och googlat och funderat angående min kamera. Jag har lite hemliga planer och (kanske vloggar😉) och gick igenom lite inställningar på kameran. Foto inställningarna kan jag, men sedan då det kommer till att filma… Min kamera börjar också vara endel år gammal och om jag inte minns fel var det den första Nikon systemkameran man kunde filma med alltså är den inte super bra. Men nu har jag lite koll på vad jag skall använda för bildstorlek, hur ljuset fungerar då man filmar och vilket videoformat jag ska använda.

Ligger i sängen och har på en ansiktsmask. Funderar på att gå efter en kopp te och bara ligga här resten av kvällen och kolla youtube och mingla bland bloggar.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *